News:

@Freecatfights: Please follow us on Twitter for news and updates in the event of site outages.

Aylin ve Sibel (Turkish)

• 2 Replies
  • 1205 Views
*

Offline knubbe

• Junior Member
  • **
  • 12
Aylin ve Sibel (Turkish)
« on: July 20, 2022, 10:58:56 PM »
Merhabalar,ben Ali 24 yasindayim,universiteyi yeni bitirdim,sizlere basimdan gecen bir olayi anlatmak istiyorum,hem de ne olay,bu olay oncesi bu “catfight”,kadinlarin dovus olayini hic bilmezdim,simdi tam meraklisi oldum... Oncelikle soyleyeyim ailem zengindir,okulu bitirir bitirmez,ailem beni Bodrum’daki yazliga gonderdi,babamin isleri dolayisiyla babam ve annem gelmediler,ben Bodrum’da yanlizdim,bugune kadar pek cok kiz arkadasim oldu,ancak Bodrum’a gittmeden evvel son ciktigim kizdan ayrilmistim,bunlari da unutmak icin kendim yeni birisini ariyordum.Bir bara girdim etrafi suzmeye basladim,bir masaya oturdum hemen yanimdaki masada bir afet vardi ki sormayin,kisa sari saclari,dolgun gogusleri kisa mini etegiyle gercekten beni buyulemisti,bir sure bakistik,o da beni suzuyordu,bir ara sigara icmek icin sigarayi agzina goturdu,hemen davranip sigarasini yaktim,ne de olsa tanisma firsatiydi,”tesekkur ederim” dedi,ben de “oturabilir miyim?” “tabii ki buyrun” dedi,hakkaten yakindan daha guzel hatundu,ne yapip ne edip onu yazliga atmaliydim,”kusura bakmayin,yalnizsiniz galiba,size eslik etmek isterim dedim” o da “hayir,yalniz degilim bir arkadasim var,simdi lavaboya kadar gitti,simdi gelir” dedi,ben once uzuldum:”ben sizi yalniz zannettim kusura bakmayin,ben kalkayim” dedim,o da “hayir hayir oturun bir mahsuru yok” dedi,icime bir kusku dusmustu acaba erkek arkadasimiydi diye,bana bakarak ”isminiz ne?” dedi,ben de “Ali” dedim,”sizinki ne?” diye sordum,”Sibel” dedi,”guzel isim ayni sizin gibi” dedim,”cok tesekkur ederim,cok naziksiniz” dedi,”nerelisiniz?” dedim,”Istanbul’luyum” dedi,”bir sirkette calisiyorum,arkadasimla beraber yillik iznimizi aldik,buralarda takiliyoruz iste” diye ekledi ardindan”ya siz neler yapiyorsunuz?” diye sordu,ben de okulumu bitirdigimi buraya tatile geldigimi soyledim,”kusura bakmayin yasiniz kac?” dedim,25 yasindaymis,bana sordu 24 dedim,muhabbeti koyulastirmistim,ancak icimde bir suphe vardi,ya tuvaletteki erkek arkadasi gelirse diye,tam o sirada “hii arkadasimda geldi” dedi,ben biraz da tedirgin bir halde arkama donup baktim bir de ne goreyim fistik gibi bir hatun daha,kizil dalgali saclari,dolgun gogusleri,kisa mini etegi gercekten superdi,ben biraz sasimistim,Sibel bizi tanistirdi:”Nihayet geldin Aylin,Aylin bu Ali,Ali bu Aylin” dedi,”iste deminden beri bekledigim arkadasim buydu” dedi,ben “kusura bakmayin ben erkek arkadasiniz zannetmistim” dedigimde,”yok ya ne erkek arkadasi,ben buraya gelmeden evvel nisanlimdan ayrildim,Aylin ise kocasindan buraya hayatimizi yasamaya geldik” dedi gulerek,bu beni daha da cok sevindirmisti,ben istedim bir goz Allah verdi iki goz hesabi.”niye ayrildiniz?” diye sordum,o na kadar hic konusmayan Aylin:”bazi ozel sebeplerden,kocam iyi bir erkek degildi” dedi,ben ne demek istedigini anladim,Sibel’e sordum ayni soruyu:”benim nisanlim da beni baska birisi icin terketti” dedi. Ben de “durumunuza uzuldum” dedim,Sibel ise”bosver uzulme hayatimizi yasiyoruz iste” dedi.Aylin’e donup yasini sordum:25 dedi,”cok erken evlenmissin” dedim.”evet bir hata yaptim,ancak 1 sene surdu yaklasik 6 aydir bekarim” dedi,Sibel’e donup “sen kac aydir ayrisin nisanlindan?” dedim.”Benim yaklasik 8-9 ay oldu” dedi.Daha sonra Sibel saatine bakarak “hadi Aylin gidelim gec oldu” dedi,ben de hemen davranip “ kizlar yarin aksam bir isiniz yoksa benim yazliga yemege gelir misiniz,ev bos,size guzel yemekler yaparim” dedim.Onlarda gulerek”vay sen yemek yapmayida mi biliyorsun,tamam geliriz adresi ver” dediler,sevincle kabul ettim,kafamdan iki kizla da yatmak geciyordu,adresimi ve telefonumu verdim,onlar ayrildilar,ben bir bira daha icip bardan ayrildim,hemen eve gittim, o gece uyuyamadim,iki tane super hatun evime gelecekti ve ikisi de bekar ve birkac aydir erkek hasretiyle yanip tutusuyorlar,ertesi gece benim icin harika olacakti,diye dusundum durdum butun gece... Ertesi gun erkenden kalkip,aksama birseyler hazirlamaya basladim,onlar aksam 7 gibi geldiler,onlarda birseyler getirmislerdi,gercekten yine muhtesemdiler,yine altlarina mini eteklerini cekmislerdi,guzellikleri ise buyuluyorlardi,yemege oturduk,ben biraya onlar ise sarap icmeye karar verdiler.sofrayi balkona kurduk,bizim balkon denize bakiyordu,komsu yazlikta oturanlarda henuz daha tatile gelmemislerdi,o yuzden cok rahat muhabbet ediyorduk,havadan sudan konustuk,benim amacim konuyu sekse getirmekti kibomba Sibel’den geldi,biraz da kafasi kiyak olmus bir sekilde:”eee soyle bakalim kac kisi ile birlikte oldun?” diye sordu,ben de “birkac birlikteligim oldu ancak hicbirisi uzun surmedi” dedim.O anda cesaretimi toplayp:”kizlar ikinizden de cok hoslandim,sizlere iyi bir gece gecirttebilirim,lutfen bu gece burda kalin” dedim.hoslarina gitmisti,gulmeye basladilar,Sibel:”tamam da hangimizle birlikte olmak istiyorsun?” deyince sasirdim,ve “kizlar ben ikinizi de istiyorum,ayrim yapmak istemiyorum” deyince,Sibel “olmaz oyle sey birimizden birini sec,ben oyle birlikte oldugum erkegi paylasamam,belki Aylin genis mezhepli olabilir ama ben

*

Offline wrestling and fight love

• God Member
  • 105
  • Stealing girlfriend match is my favorite
Re: Aylin ve Sibel (Turkish)
« Reply #1 on: July 21, 2022, 12:06:49 AM »
Harika baslangic
MvM and MvF cyber matches are my favorites. We can talk the details :)

Trillian: scottrogre

*

Offline cflover

• God Member
  • 370
  • I love catfights!
Re: Aylin ve Sibel (Turkish)
« Reply #2 on: July 21, 2022, 07:43:31 AM »
Great beginning?
I hope you will describe their looks and place better.